Ažurirana ruta – proljeće 2021

Last Updated on 2 years by admin

Osim rada na terenu, posljednjih nekoliko mjeseci vrijedno smo radili iza kulisa na ažuriranjima rute i waypointova te sada konačno možemo najaviti promjene 🙂

Long story short – ažurirajte Guthook Guides mobilnu aplikaciju na način da otvorite aplikaciju, izaberete Download manager te pritisnete “Check for updates” gumb nakon čega će se ažurirati ruta te waypointovi unutar aplikacije. Također, potrebno je obrisati preuzete karte te iste ponovno preuzeti pošto su paketi karata također ažurirani.

Lista promjena:

  1. Zastarjeli waypointovi su uklonjeni, a dodani uz rutu.
  2. Naslovi i opisi waypointova su iznova napisani tako da budu što jasniji i konzistentniji (ovo ažuriranje još nije dostupno, ali može se očekivati da će se pojaviti u aplikaciji u narednih nekoliko dana).
  3. Ažurirana je ruta za drugu polovicu sekcije B. Sada, na mjestima gdje nema staza, ruta slijedi šumske i makadamske ceste ili ceste kojima se općenito rjeđe vozi i vodi vas kroz manja naselja.
  4. Ažurirana bolja polovica sekcije C. Na početku C sekcije, umjesto uz obalu, ruta vas gotovo odmah vodi u unutrašnjost Istre. Također, dodan je potpuno novi spoj koj povezuje planine Velebit i Dinaru, između ostalih ažuriranja za ovu sekciju.
  5. Na kraju, dojavljeni su nam problemi s topo kartama koje na nekim mjestima nisu radile, što bi sada trebalo popravljeno!

Ako ste trenutno nalazite na trailu i oklijevate ažurirati aplikaciju, predlažemo vam da dođete do mjesta za kampiranje i ažurirate aplikaciju kako biste proučili promjene tek kada završite s hodanjem tog dana.

Ako imate problema s ažuriranjem aplikacije, predlažemo da posjetite FAQ sekciju na FarOut Guides’ web stranici.

Kako je CLDT trail u nastajanju tu i tamo će se pojaviti neki propusti pa ako naiđete na probleme na stazi kontaktirajte nas i zabilježite to u aplikaciji dodavanjem komentara na postojeći ili stvaranjem novog waypointa. Vaše povratne informacije i komentari u aplikaciji omogućuju nam da kontinuiramo poboljšavamo iskustvo staze za sve nas.

Planiramo vršiti ovakve nadogradnje na polugodišnjoj bazi, tako da možete očekivati nova ažuriranja rute tijekom zimskih mjeseci (koja će također biti najavljena) i tiha ažuriranja waypointova svakih nekoliko tjedana – kako prikupljamo povratne informacije hodača, provjeravamo informacije te ažuriramo aplikaciju u skladu s tim.

Happy trails od CLDT tima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.