Ažurirana ruta i waypointovi u aplikaciji – proljeće 2023

Posljednjih nekoliko tjedana bili smo vrijedni i radili smo na ažuriranjima waypointa unutar web i mobilne aplikacije te sada konačno možemo najaviti promjene 🙂

Zahvaljujući povratnim informacijama od hodača, osim manjih modifikacija postojećih waypointova, dodali smo 147 nova waypointa.

  • sekcija A – 16 novih waypointova
  • sekcija B – 70 novih waypointova
  • sekcija C – 61 novih waypointova

Zbog promjena rute 63 waypointova su obrisana, uglavnom na kraju dionice A i početku dionice B, a neke i na sredini dionice C.

Ova runda ažuriranja dovodi nas do ukupno 841 waypointa u aplikaciji, a uz vašu stalnu podršku planiramo imati 1000 waypointova do početka sljedeće hiking sezone!

Došlo je i do nekih promjena rute pa svakako ažurirajte svoju aplikaciju! Većina promjena rute odnosi se na kraj dionice A gdje smo stazu pomaknuli malo više od cesta, te na početak dionice B (sve do pristupa Ravnoj Gori) gdje smo također modificirali rutu da ima manje cesta i više lokalnih planinarskih / pješačkih. Dionica C ima neke manje popravke na područjima Dinare i Omiške Dinare.

Long story short – ažurirajte FarOut Guides mobilnu aplikaciju na način da otvorite aplikaciju, izaberete Download manager te pritisnete “Check for updates” gumb nakon čega će se ažurirati waypointovi unutar aplikacije.

Ako ste trenutno nalazite na trailu i oklijevate ažurirati aplikaciju, predlažemo vam da dođete do mjesta za kampiranje i ažurirate aplikaciju kako biste proučili promjene tek kada završite s hodanjem tog dana.

Ako imate problema s ažuriranjem aplikacije, predlažemo da posjetite FAQ sekciju na FarOut Guides’ web stranici.

Kako je CLDT trail u nastajanju tu i tamo će se pojaviti neki propusti pa ako naiđete na probleme na stazi kontaktirajte nas i zabilježite to u aplikaciji dodavanjem komentara na postojeći ili stvaranjem novog waypointa. Vaše povratne informacije i komentari u aplikaciji omogućuju nam da kontinuiramo poboljšavamo iskustvo staze za sve nas. Saznajte više o tome kako nam možete pomoći da poboljšamo stazu.

Happy trails od CLDT tima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.