Savudrija – Prevlaka

Ova sekcija ima oko 1104 km s 20000 m uspona i 20000 m nizbrda. Pitoma Istra će hodača u ovoj sekciji pomalo razmaziti, ali onda kreću planinske ljepote i napori za već ojačane noge hodača koji će do ovog dijela prehodati preko 1000 km. Istra, Sjeverni Velebit, Južni Velebit, Dinara, Kozjak, Svilaja, Mosor, Biokovo.....sve su to garancija da je ova sekcija izuzetno atraktivna.
Sekcija C

Our skills

Ovo je prividna karta traila na dionici Savudrija - Prevlaka. Točne koordinate traila su još uvijek u izradi. Trenutno stanje nastanka Sekcije O:
Pročišćeno:
Markirano:
Snimljene koordinate:

Rezime Sekcije C

0
kilometra dužine
0
metara uspona
0
metara nizbrdice
0
dana hoda

Posebno zaslužni za stvaranje ovog dijela traila su:

Željko Jurin

Željko Jurin

Blagajnik

Po zvanju diplomirani ekonomist, a po zanimanju stručnjak za organizaciju. Prehodao Camino de Santiago 2015. godine i sanja o Pacific Crest Trailu

Monika Džakić

Monika Džakić

Dizajnerica

Članica je neformalnih dizajnerskih i umjetničkih kolektiva čiji je fokus nezavisna filmska, video i umjetnička produkcija. Suradnik je na brojnim projektima u kulturnoj i društvenoj sferi. Nakon radnih aktivnosti voli odlutati u šumu ili sjesti na bickil.

Miroslav Horvat

Volonter

Vatrogasac i kuhar ​- ​z​aljubljenik u američki koncept hodanja i boravka u prirodi ​,​ a naročito u trail angel ​ i trail magic filozofije, a što se odnosi na nesebično pomaganje hikerima na njihovom putu!

Our Services

Podrži nas

Svaki trail je plod rada mnogo ljudi i potrebna su izdašna sredstva da se trail kompletira. Jednom kada se to ostvari posao nije gotov jer trail je potrebno konstantno održavati. Podrži nas i stvaraj Croatia Long Distance Trail s nama. Svaka donacija je hvalevrijedna i puno nam znači.

Postani dio CLDT zajednice

Poznaješ teren svoga kraja, skrivene ili markirane puteve? Fotograf si ili se baviš videom? Imaš znanja iz ekonomije, marketinga ili PR-a? Informatičar/ka si ili pak imaš neke druge vještine? Učlanjenjem u Udrugu postaješ važan dio Croatian Long Distance Trail zajednice i izravno pomažeš razvoju Traila na način koji baš tebi najbolje odgovara.

Kontaktiraj nas

Imaš pitanje, ideju, viziju – ili nas samo želiš bolje upoznati? Piši nam!