Klana – Savudrija

Ova sekcija ima oko 107 km s 2000 m uspona i 2000 nizbrda. Istra je dragulj i svaki će hodač to najbolje osjetiti hodajući ovom divnom zemljom. Kraj sekcije je ujedno i najzapadnije točka RH i CLDT-a.
Sekcija B3

Our skills

Ovo je prividna karta traila na dionici Klana - Savudrija. Točne koordinate traila su još uvijek u izradi. Trenutno stanje nastanka Sekcije O:
Pročišćeno:
Markirano:
Snimljene koordinate:

Rezime Sekcije B3

0
kilometra dužine
0
metara uspona
0
metara nizbrdice
0
dana hoda

Posebno zaslužni za stvaranje ovog dijela traila su:

Željko Jurin

Željko Jurin

Blagajnik

Po zvanju diplomirani ekonomist, a po zanimanju stručnjak za organizaciju. Prehodao Camino de Santiago 2015. godine i sanja o Pacific Crest Trailu

Monika Džakić

Monika Džakić

Dizajnerica

Članica je neformalnih dizajnerskih i umjetničkih kolektiva čiji je fokus nezavisna filmska, video i umjetnička produkcija. Suradnik je na brojnim projektima u kulturnoj i društvenoj sferi. Nakon radnih aktivnosti voli odlutati u šumu ili sjesti na bickil.

Miroslav Horvat

Volonter

Vatrogasac i kuhar ​- ​z​aljubljenik u američki koncept hodanja i boravka u prirodi ​,​ a naročito u trail angel ​ i trail magic filozofije, a što se odnosi na nesebično pomaganje hikerima na njihovom putu!

Our Services

Podrži nas

Svaki trail je plod rada mnogo ljudi i potrebna su izdašna sredstva da se trail kompletira. Jednom kada se to ostvari posao nije gotov jer trail je potrebno konstantno održavati. Podrži nas i stvaraj Croatia Long Distance Trail s nama. Svaka donacija je hvalevrijedna i puno nam znači.

Postani dio CLDT zajednice

Poznaješ teren svoga kraja, skrivene ili markirane puteve? Fotograf si ili se baviš videom? Imaš znanja iz ekonomije, marketinga ili PR-a? Informatičar/ka si ili pak imaš neke druge vještine? Učlanjenjem u Udrugu postaješ važan dio Croatian Long Distance Trail zajednice i izravno pomažeš razvoju Traila na način koji baš tebi najbolje odgovara.

Kontaktiraj nas

Imaš pitanje, ideju, viziju – ili nas samo želiš bolje upoznati? Piši nam!