Sveti Martin na Muri – Sljeme

Ova je sekcija dugačka oko 175 kilometara. Ovdje već počinju opasniji usponi, a šume i pregršt ljepota će biti jamac da će ova sekcija biti jedna od omiljenih, sa završetkom na Sljemenu.
Sekcija B1

Our skills

Ovo je prividna karta traila na dionici Sveti Martin na Muri - Sljeme. Točne koordinate traila su jos uvijek u izradi. Trenutno stanje nastanka Sekcije I:
Pročišćeno:
Markirano:
Snimljene koordinate:

Rezime Sekcije B1

0
kilometra dužine
0
metara uspona
0
metara nizbrdice
0
dana hoda

Posebno zaslužni za stvaranje ovog dijela traila su:

Željko Jurin

Željko Jurin

Blagajnik

Po zvanju diplomirani ekonomist, a po zanimanju stručnjak za organizaciju. Prehodao Camino de Santiago 2015. godine i sanja o Pacific Crest Trailu

Monika Džakić

Monika Džakić

Dizajnerica

Članica je neformalnih dizajnerskih i umjetničkih kolektiva čiji je fokus nezavisna filmska, video i umjetnička produkcija. Suradnik je na brojnim projektima u kulturnoj i društvenoj sferi. Nakon radnih aktivnosti voli odlutati u šumu ili sjesti na bickil.

Miroslav Horvat

Volonter

Vatrogasac i kuhar ​- ​z​aljubljenik u američki koncept hodanja i boravka u prirodi ​,​ a naročito u trail angel ​ i trail magic filozofije, a što se odnosi na nesebično pomaganje hikerima na njihovom putu!

Our Services

Podrži nas

Svaki trail je plod rada mnogo ljudi i potrebna su izdašna sredstva da se trail kompletira. Jednom kada se to ostvari posao nije gotov jer trail je potrebno konstantno održavati. Podrži nas i stvaraj Croatia Long Distance Trail s nama. Svaka donacija je hvalevrijedna i puno nam znači.

Postani dio CLDT zajednice

Poznaješ teren svoga kraja, skrivene ili markirane puteve? Fotograf si ili se baviš videom? Imaš znanja iz ekonomije, marketinga ili PR-a? Informatičar/ka si ili pak imaš neke druge vještine? Učlanjenjem u Udrugu postaješ važan dio Croatian Long Distance Trail zajednice i izravno pomažeš razvoju Traila na način koji baš tebi najbolje odgovara.

Kontaktiraj nas

Imaš pitanje, ideju, viziju – ili nas samo želiš bolje upoznati? Piši nam!