Sveti Martin na Muri – Savudrija

Sekcija B je dugačka 576 km i u svojoj dužini će hodač morati prevaliti 4869 m uspona i 4888 m nizbrda. Sekcija B prolazi Strahinjčicom, Ivanščicom, a potom se kroz splet zagorskih sela spušta prema Medvednici. Potom se spaja na M1 i hrptom Medvednice se ide prema Podsusedu. Za ovu se sekciju nije potrebno brinuti oko trail anđela i trail čarolija jer u Zagrebu je i sjedište Udruge Long Distance Trail Hrvatska čiji će članovi s velikim zadovoljstvom dočekivati thru hikere. Nakon Medvednice trail ide na Žumberak, a potom Gorskim Kotarom do Klane gdje CLDT ulazi u Istru. Istarskim planinarskim putem se dolazi i do Savudrije - najzapadnije točke RH.
Sekcija B

Our skills

Ovo je prividna karta traila na dionici Sveti Martin na Muri - Savudrija. Točne koordinate traila su još uvijek u izradi. Trenutno stanje nastanka Sekcije G:
Pročišćeno:
Markirano:
Snimljene koordinate:

Rezime Sekcije B

0
kilometra dužine
0
metara uspona
0
metara nizbrdice
0
dana hoda

Posebno zaslužni za stvaranje ovog dijela traila su:

Boris Davčev Bimbo

Dugogodišnji planinar i vrlo dobar poznavatelj planinskih područja Hrvatske.Specijaliziran za izgradnju i održavanje planinarskih staza,voditelj planinarske obilaznice Samoborski Scoutski Put i licencirani markacist HPS-a.

Monika Džakić

Monika Džakić

Dizajnerica

Članica je neformalnih dizajnerskih i umjetničkih kolektiva čiji je fokus nezavisna filmska, video i umjetnička produkcija. Suradnik je na brojnim projektima u kulturnoj i društvenoj sferi. Nakon radnih aktivnosti voli odlutati u šumu ili sjesti na bickil.

Our Services

Podrži nas

Svaki trail je plod rada mnogo ljudi i potrebna su izdašna sredstva da se trail kompletira. Jednom kada se to ostvari posao nije gotov jer trail je potrebno konstantno održavati. Podrži nas i stvaraj Croatia Long Distance Trail s nama. Svaka donacija je hvalevrijedna i puno nam znači.

Postani dio CLDT zajednice

Poznaješ teren svoga kraja, skrivene ili markirane puteve? Fotograf si ili se baviš videom? Imaš znanja iz ekonomije, marketinga ili PR-a? Informatičar/ka si ili pak imaš neke druge vještine? Učlanjenjem u Udrugu postaješ važan dio Croatian Long Distance Trail zajednice i izravno pomažeš razvoju Traila na način koji baš tebi najbolje odgovara.

Kontaktiraj nas

Imaš pitanje, ideju, viziju – ili nas samo želiš bolje upoznati? Piši nam!