Ilok – Našice

Ova sekcija prolazi kroz Vukovar, Osijek, Beli Manastir, Valpovo/Belišće, te Našice. Ta je podsekcija ravničarska i s njom, u Našicama, završavaju male nadmorske visine. Nakon toga slijedi Papuk.
Sekcija A1

Our skills

Ovo je prividna karta traila na dionici Ilok - Našice . Točne koordinate traila su još uvijek u izradi. Trenutno stanje nastanka Sekcije C:
Pročišćeno:
Markirano:
Snimljene koordinate:

Rezime Sekcije A1

0
Kilometara dužine
0
metara uzbrdice
0
metara nizbrdice
0
Dana hoda

Posebno zaslužni za stvaranje ovog dijela traila su:

Željko Jurin

Željko Jurin

Blagajnik

Po zvanju diplomirani ekonomist, a po zanimanju stručnjak za organizaciju. Prehodao Camino de Santiago 2015. godine i sanja o Pacific Crest Trailu

Monika Džakić

Monika Džakić

Dizajnerica

Članica je neformalnih dizajnerskih i umjetničkih kolektiva čiji je fokus nezavisna filmska, video i umjetnička produkcija. Suradnik je na brojnim projektima u kulturnoj i društvenoj sferi. Nakon radnih aktivnosti voli odlutati u šumu ili sjesti na bickil.

Our Services

Podrži nas

Svaki trail je plod rada mnogo ljudi i potrebna su izdašna sredstva da se trail kompletira. Jednom kada se to ostvari posao nije gotov jer trail je potrebno konstantno održavati. Podrži nas i stvaraj Croatia Long Distance Trail s nama. Svaka donacija je hvalevrijedna i puno nam znači.

Postani dio CLDT zajednice

Poznaješ teren svoga kraja, skrivene ili markirane puteve? Fotograf si ili se baviš videom? Imaš znanja iz ekonomije, marketinga ili PR-a? Informatičar/ka si ili pak imaš neke druge vještine? Učlanjenjem u Udrugu postaješ važan dio Croatian Long Distance Trail zajednice i izravno pomažeš razvoju Traila na način koji baš tebi najbolje odgovara.

Kontaktiraj nas

Imaš pitanje, ideju, viziju – ili nas samo želiš bolje upoznati? Piši nam!