Ilok – Sveti Martin na Muri

U Iloku se nalazi početak (ili kraj) CLDT-a na nadmorskoj visini. Sekcija je dugačka 600 kilometara. Ruta prolazi kroz grad Vukovar, Osijek, Beli Manastir, Našice, te prelazi planine Papuk, Bilogoru i Kalnik. Ovo područje nudi mnogo – od gastronomskih virtualnosti, prirodnih ljepota, pa do memorijalnih lokacija.
Sekcija A

Our skills

Ovo je prividna karta traila na dionici Ilok – Sveti Martin na Muri. Točne koordinate traila su još uvijek u izradi. Trenutno stanje nastanka Sekcije A:
Pročišćeno:
Markirano:
Snimljene koordinate:

Rezime sekcije A

0
kilometara dužine
0
metara uspona
0
metara nizbrdice
0
Dana hoda

Posebno zaslužni za stvaranje ovog dijela traila su:

Tihomir Klement

Poduzetnik, vlasnik agencije za promidžbu Lakota d.o.o.
Prednosti: godine i iskustvo. Ljubitelj prirode i otvorenog prostora. Čovjek iz sjene, backsuporter s višegodisnjim iskustvom u organizaciji republičkih i europskih sportskih natjecanja i turnira.
Vjernik- vjeruje u ideju CLDT-a.

Boris Davčev Bimbo

Dugogodišnji planinar i vrlo dobar poznavatelj planinskih područja Hrvatske.Specijaliziran za izgradnju i održavanje planinarskih staza,voditelj planinarske obilaznice Samoborski Scoutski Put i licencirani markacist HPS-a.

Igor Nađ

Igor Nađ

Profesionalni vatrogasac JVP Vinkovci. Pripadnik HGSS-a Stanice Vinkovci. Dugogodišnji planinar. Prehodao Hrvatsku planinarsku obilaznicu i još mnoge druge. Za planinare i planinarenje – bilo što – bilo gdje – bilo kada!

Our Services

Podrži nas

Svaki trail je plod rada mnogo ljudi i potrebna su izdašna sredstva da se trail kompletira. Jednom kada se to ostvari posao nije gotov jer trail je potrebno konstantno održavati. Podrži nas i stvaraj Croatia Long Distance Trail s nama. Svaka donacija je hvalevrijedna i puno nam znači.

Postani dio CLDT zajednice

Poznaješ teren svoga kraja, skrivene ili markirane puteve? Fotograf si ili se baviš videom? Imaš znanja iz ekonomije, marketinga ili PR-a? Informatičar/ka si ili pak imaš neke druge vještine? Učlanjenjem u Udrugu postaješ važan dio Croatian Long Distance Trail zajednice i izravno pomažeš razvoju Traila na način koji baš tebi najbolje odgovara.

Kontaktiraj nas

Imaš pitanje, ideju, viziju – ili nas samo želiš bolje upoznati? Piši nam!