Udruga Long Distance Trail Hrvatska

Mi smo Udruga Long Distance Trail Hrvatska i u jezgri našeg postojanja kao udruge su nastojanja da oživimo, izgradimo, označimo i držimo živim Croatian Long Distance Trail. Dolazimo s raznih strana Republike Hrvatske, ali povezani smo jednom zajedničkom strunom koja neprestano odzvanja našim bićima, a to je ljubav prema planinama, prirodi, hodanju i boravljenju u najdivnijim ljepotama za kojim svaki od nas već desetljećima luta prostranstvima našeg divnog planeta Zemlje. Sada smo se zaustavili na relativno malom području Republike Hrvatske i svu svoju energiju ulažemo u nešto što će postati zalog za buduće generacije – za pokoljenja koja su već sada u opasnosti da izgube divljinu zauvijek – Croatian Long Distance Trail – preko 2300 kilometara dugačak neprekinuti planinarsko-pješački put.

Članovi

Prva i osnovna stvar kod nastajanja long distance traila su ljudi – jezgra visoko motiviranih, sposobnih, vještih pojedinaca koji barataju određenim znanjima: planinarskim, informatičkim i organizacijskim s naglaskom na timski rad. Srećom, Udruga Long Distance Trail Hrvatska u svojoj jezgri ima baš takve pojedince, a oni su:

Nikola Horvat

Nikola Horvat

Predsjednik

Magistar teologije i prvi hrvatski thru hiker koji je 2016. prehodao znameniti Pacific Crest Trail i postao prvi Hrvat kojemu je to pošlo za nogom

Matija Culjak

“Web developer, sportski entuzijast.”

Tomica Forko

Podpredsjednik

Amaterski fotograf, avanturista i veliki zaljubljenik u kulturnu i prirodnu baštinu. Zaljubio sam se u ovaj projekt čim sam čuo da bi mogao zaživjeti kod nas.

Tihomir Klement

Poduzetnik, vlasnik agencije za promidžbu Lakota d.o.o.
Prednosti: godine i iskustvo. Ljubitelj prirode i otvorenog prostora. Čovjek iz sjene, backsuporter s višegodisnjim iskustvom u organizaciji republičkih i europskih sportskih natjecanja i turnira.
Vjernik- vjeruje u ideju CLDT-a.

Željko Jurin

Željko Jurin

Blagajnik

Po zvanju diplomirani ekonomist, a po zanimanju stručnjak za organizaciju. Prehodao Camino de Santiago 2015. godine i sanja o Pacific Crest Trailu

Boris Davčev Bimbo

Dugogodišnji planinar i vrlo dobar poznavatelj planinskih područja Hrvatske.Specijaliziran za izgradnju i održavanje planinarskih staza,voditelj planinarske obilaznice Samoborski Scoutski Put i licencirani markacist HPS-a.

Milan Gržan

Bacc.radiol.techn. Zaljubljenik u prirodu i “Ultra Trail Distance” utrke.
Zagovornik “NOT – Ne Ostavljaj Tragove”.

Monika Džakić

Monika Džakić

Dizajnerica

Članica je neformalnih dizajnerskih i umjetničkih kolektiva čiji je fokus nezavisna filmska, video i umjetnička produkcija. Suradnik je na brojnim projektima u kulturnoj i društvenoj sferi. Nakon radnih aktivnosti voli odlutati u šumu ili sjesti na bickil.

Miroslav Horvat

Volonter

Vatrogasac i kuhar ​- ​z​aljubljenik u američki koncept hodanja i boravka u prirodi ​,​ a naročito u trail angel ​ i trail magic filozofije, a što se odnosi na nesebično pomaganje hikerima na njihovom putu!

Kristina Kirin

Kristina Kirin

Odgojiteljica, majka troje djece, ljubiteljica prirode i borac za ekološke vrijednosti, povremeno slikar, trenutačno okupirana ljepotama Kalnika…

Igor Nađ

Igor Nađ

Profesionalni vatrogasac JVP Vinkovci. Pripadnik HGSS-a Stanice Vinkovci. Dugogodišnji planinar. Prehodao Hrvatsku planinarsku obilaznicu i još mnoge druge. Za planinare i planinarenje – bilo što – bilo gdje – bilo kada!

Imaš li pitanje, ideju ili viziju? Želiš li postati član udruge? Kontaktiraj nas!

Otvoreni smo za sva pitanja ideje i prigovore.

Kontaktiraj nas

Kontakt informacije

www.cldt.hr

Udruga Long Distance Trail Hrvatska

Predsjednik udruge:

Nikola Horvat

info@cldt.hr